Wagenpark Beheer

Voorspelbaar.
Binnen beleidskaders.
Flexibel.

Houd de regie en het overzicht over de inzet van het budget en ontvang beheernotificaties over uw gehele wagenpark.
Zelfs ook over contracten bij anderen partijen. En dat allemaal in slechts één dashboard.

Masters in Mobility, daar kunt u alle kanten mee uit!

Mobiliteit die altijd past

Medewerkerstevredenheid

Het is belangrijk om voertuigen te selecteren die passen bij de behoeften en voorkeuren van uw medewerkers, zodat ze tevreden zijn met hun bedrijfsauto’s. Dit kan helpen bij het aantrekken en behouden van talent binnen het bedrijf. 

Stel randvoorwaarden in per medewerker en/of functiegroep en laat hen zelf een geschikt voertuig kiezen binnen het platform, óók bijvoorbeeld bij korte leasecontracten met FlexCare lease. Wanneer het contract dan toch verlengd wordt, hoeft de auto die door de werknemer zelf is uitgekozen niet vervangen te worden.

Werknemers hebben mogelijk verschillende vervoersbehoeften en voorkeuren, zoals carpoolen, openbaar vervoer, deelauto’s of fietsen. Wagenparkbeheerders moeten flexibele mobiliteitsoplossingen bieden om aan deze uiteenlopende behoeften te voldoen. Met onze flexbundels garandeert u de meest flexibele mobiliteitsoplossing. Wij helpen u graag met expertise bij het inrichten hiervan.

Elk bedrijf met >100 FTE’s moet per 1 juli 2024 ook de CO2-impact rapporteren over alle zakelijke en woon-werkmobiliteit van medewerkers, met als doel CO2-reductie. Hoe stimuleert u fietsgebruik voor woon-werkverkeer, thuiswerken of andere vormen van mobiliteit? Wij helpen u dit simpel te begeleiden en te registreren.

Persoonlijk gebruik en bijtelling

Wagenparkbeheerders moeten rekening houden met de fiscale gevolgen van het privégebruik van bedrijfsvoertuigen door werknemers. In Nederland is er een bijtelling voor (>500 km) privégebruik van bedrijfsauto’s, en deze moet correct worden berekend en afgehandeld.

Privégebruik bijtelling voor elektrische (EV-)auto’s van het jaartal geldt:
2023: 16% tot 30.000, 22% boven 30.000 euro fiscale waarde
2024: 17% tot 30.000, 22% boven 30.000 euro fiscale waarde
2025: 17% tot 30.000, 22% boven 30.000 euro fiscale waarde
2026: 22% van fiscale waarde.

Het opstellen en handhaven van duidelijk beleid en procedures met betrekking tot het gebruik van bedrijfsvoertuigen door werknemers is essentieel. Dit kan regels bevatten voor het melden van ongevallen, het bijhouden van kilometerstanden, het stimuleren van verantwoord rijgedrag en het gebruik van voertuigen buiten werktijd. Met het platform beheert u alles in één online omgeving.

Wagenparkbeheerders moeten ervoor zorgen dat medewerkersauto’s regelmatig worden onderhouden en gerepareerd om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Dit kan ook inhouden dat er vervangende voertuigen beschikbaar zijn voor werknemers tijdens onderhoud of reparaties.

Met het proactief alert-/notificatiesysteem beheert u gemakkelijk en automatisch onderhoud, contracteindes en leaseaanvragen.

Communicatie

Neem vrijblijvend contact met ons op?

Persoonlijk

Bellen is effectiever wanneer snel geacteerd moet worden in een situatie

085 – 130 2490

Beschikbaarheid

We zijn graag bereid jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen

08:30 – 17:30

Mail is altijd goed!

Mailen mag altijd en wordt veelal binnen één werkdag of korter beantwoord.

info@mastersinmobility.com

Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights