Het aanbod

Het aanbod van Masters in Mobility

Auto voorraad

Auto aanbod

Als werkgever en werknemer kunt u via het 2WAY2-platform kiezen uit een(inter)nationaal aanbod van:

  • nieuwe auto’s (te bestellen),
  • pipeline auto’s (nieuwe geconfigureerde auto’s met korte levertijd)
  • voorraadauto’s (nieuw en een jong gebruikte auto’s welke direct beschikbaar zijn)
  • actie-auto’s (nieuwe geconfigureerde auto’s met zeer korte levertijd en gunstige voorwaarden)
  • importauto’s (direct beschikbaar)
  • huurauto’s via landelijk dekkend netwerk en aanbod via de lokale dealer of het autobedrijf.

Het aanbod van de auto’s met een korte levertijd (pipeline, voorraad, import en actie) verandert elke dag, maar als u interesse heeft, reserveren wij de auto uiteraard enkele dagen voor u. U kan dan de afweging maken, de contracten afronden en meerdere auto’s vergelijken.

Wij koppelen automatisch de voorraad van >250 autobedrijven en -importeurs zodat u en uw werknemer een ruime keuze hebben en de perfecte auto snel geleverd kan worden.

E-Fietsaanbod

Wij werken samen met leveranciers en fabrikanten met een landelijk dekkend lokaal netwerk aan fietsenwinkels(>450). De werknemer kan dus altijd in de buurt simpel reparaties en onderhoud laten uitvoeren, zelfs op locatie op verzoek.

Afhankelijk van de keuze van de fiets kan de werknemer deze ook bij de locale dealer ophalen en laten afstellen. 

Heeft de werknemer pech als hij/zij onderweg is in Nederland? Dan heeft hij/zij altijd de mogelijkheid om bij het aangesloten netwerk de reparatie uit te voeren.

Fietsaanbod

Prive leaseaanbod

Krijgt u een mobiliteitsbudget of bijdrage van uw werkgever? Dan kan private lease een goede oplossing zijn om niet direct een dure investering te doen in een nieuwe auto.
Wij hebben een ruim assortiment van diverse merken en leveranciers dat elke dag wijzigt. Via het platform kunt u als werknemer snel en simpel uw ideale droomauto uitzoeken en bestellen. Wij hebben een groot actie-assortiment samengesteld.
U bent daarmee voordelig uit en rijdt snel in een nieuwe auto. 

Import aanbod

Om de transitie van uw wagenpark naar elektrische of hybride voertuigen te kunnen versnellen kunt u ook uit uit een omvangrijk (>7.500 extra auto’s) import-aanbod uit Duitsland, Belgie en Scandinavische landen kiezen via het 2WAY2-platform.
 
Onze partners zorgen dat de auto wordt vervoerd, gecontroleerd en op Nederlands kenteken komt te staan. Wij zorgen voor de passende leasevorm en stemmen met u af waar de auto moet worden afgeleverd. U bent voordeliger uit en kunt sneller uw wagenpark verduurzamen. Pak mobiliteit beter en onafhankelijk aan! 

Meerdere medewerkers?

Pak mobiliteit voor alle medewerkers beter aan! Specifiek of per gebruikersgroep indien gewenst.

Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights