Inzicht &controle

Bespaar tijd en kosten

Bespaar tijd en kosten met het zelfservice platform.

Beheer zelf in één online omgeving al uw mobiliteit, ontvang meldingen bij aflopende contracten en benut voordelige marktkansen.

Behoud altijd overzicht van kosten, verbruik, CO2-impact en onderhoud. Blijf onafhankelijk van leverancier, leasemaatschappij of looptijd.

Laat uw medewerkers binnen vooraf gestelde randvoorwaarden hun eigen voorkeur voor vervoermiddel kiezen en keur deze zelf goed of af. Zo bespaart u tijd en zorgt u voor blije medewerkers!

CO2 rapportage

Werkgevers met >100 Fte’s zijn vanaf 1 juli 2024 verplicht te rapporteren over het woon-werkverkeer en zakelijke mobiliteit van alle medewerkers. Deze verplichting is vastgelegd in het Klimaatakkoord als Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM).

Dat betekent dat u eventueel verplicht wordt om alle zakelijke reizen te registreren. Lastig en tijdrovend? Niet met Masters in Mobility!

In de app registeren medewerkers zelf hun reizen en leveren daarmee alle gegevens aan die u nodig heeft voor de rapportageverplichting.

Met één druk op de knop exporteert u eenvoudig uw CO2-rapportage van alle medewerkers, zodat u die kant-en-klaar kunt aanleveren bij het RVO. Met 2WAY2 bent u klaar voor de nieuwe wet- en regelgeving!

Loonstroken

Heeft uw medewerker een fiets uitgezocht en heeft diegene gebruik gemaakt van het Fietsplan? Wilt u de juiste bijtelling voor het gebruik van de auto doorbelasten aan uw medewerker(s)?

Met één druk op de knop heeft u een volledig overzicht van alle kosten. Door een koppeling met uw salarisadministratie delen we realtime en beveiligd alle noodzakelijke gegevens. 

Wij werken hiervoor samen met gecertificeerde partners; AFAS, Exact Online en Visma Raet. Deze koppeling breiden we op aanvraag uit naar meerdere pakketten. 

Notificaties

Met het zelfservice-platform wordt u volledig ontzorgt in het beheer van het wagenpark. Met onze alerts en notificaties ontvangt u proactief informatie en advies over:

  • Auto’s waarvoor een APK gepland moet worden
  • Het inplannen van noodzakelijk onderhoud
  • Het vervangen van uw voertuigen op basis van een aantal specificaties
  • Welke (huidige) contracten er binnenkort (200, 100 en 3 dagen voor einde) gaan verlopen
  • Hulp bij uw (e-)transitie door inruil en afkoop slimmer af te stemmen

En dit allemaal automatisch! Wij zorgen ervoor dat u altijd op tijd geïnformeerd wordt en staan voor u klaar om u hierbij te ondersteunen.

Loonstroken

Het opstellen of aanpassen van het mobiliteitsbeleid geen dagelijkse kost. 

Bij Masters in Mobility helpen we u met advies van onze experts bij het opstellen van uw mobiliteitsbeleid, zodat deze optimaal is afgestemd op de strategie van uw organisatie en de mobiliteitsbehoeften van uw medewerkers.

Wij bieden u een flexibel wagenpark aan dat u optimaal kunt inzetten.

Onze experts zijn altijd op de hoogte van de nieuwste mobiliteitstrends en staan voor u klaar om u te ondersteunen bij beleidsvorming en uitvoering.

Na de implementatie van de 2WAY2-omgeving blijven wij u waar nodig ondersteunen. Naast de automatische alerts en notificaties denken wij met u mee als er binnen uw organisatie veranderingen zijn waardoor de vraag naar mobiliteit ook aangepast dient te worden. 

Wilt u liever volledig ontzorgd worden in het beheer van uw wagenpark? Ook dat is uiteraard mogelijk.

App voor (hybride)
werkregistratie

Eenvoudig uw woon-werkverkeer registreren per vervoermiddel? Dat kan met de 2WAY2-app!

Krijg direct inzicht in verbruik, kosten en CO2-uitstoot van alle woon-werk- en zakelijke mobiliteit en speel in op kansen om te verduurzamen. Exporteer met één klik uw volledige CO2-rapportage.

Ook thuiswerkdagen (en -vergoeding) en incidentele ritten registreert u binnen 2 klikken. Met de 2WAY2-app wordt thuiswerken nóg gemakkelijker

Meerdere medewerkers?

Pak mobiliteit voor alle medewerkers beter aan! Specifiek of per gebruikersgroep indien gewenst.

Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights