Flexbundels voor passend hybride werkgeverschap

“Ontdek de vrijheid van flexibele mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf en medewerkers! Flexbundels bieden diverse voertuigsamenstellingen binnen het budget, afgestemd op individuele behoeften.

Geen mobiliteitsbeperkingen meer. Flexibele mobiliteit is de toekomst! Word een Master in Mobility en maak jouw bedrijf mobiliteit-bewust. Laat jouw personeel zich breed ontwikkelen!”

Budgetteerbare flexibiliteit

Bij Masters in Mobility weten we dat de transportbehoeften van iedereen anders zijn. Maar dat betekent niet dat ze onvoorspelbaar moeten zijn.

We kunnen u helpen bij het beheren en flexibeler maken van uw zakelijke mobiliteit met flexibele contractopties, directe beschikbaarheid en verschillende reismogelijkheden zoals openbaar vervoer, fietsen of auto’s. Uw werknemer kan kiezen en u kunt gemakkelijk beheren met ons platform.


Onze experts maken gebruikersgroepen op het platform die overeenkomen met het vervoersbeleid van uw werkplek en het gemakkelijk maken om uitzonderingen toe te voegen voor individuele werknemers.

Bied uw werknemers flexibele zakelijke mobiliteit en krijg direct inzicht in kosten, verbruik en CO2-uitstoot.

Flexbundels

Het flexibele mobiliteitsnormbudget waar de gebruiker, zonder extra kosten, per periode van voertuig kan wisselen.

Uw medewerkers kunnen binnen vooraf opgestelde randvoorwaarden gebruik maken van écht flexibele mobiliteit. Zo kunt u als werkgever sturen in duurzaamheid, CO2-reductie en vitaliteit. 

Als voorbeeld

Onderstaand een voorbeeld hoe de flexbundels van 2WAY2 werken voor een individuele medewerker. Vervoersmiddelen kunnen naadloos worden omgeruild binnen het voorbeeld-normbudget van de medewerker.

Het normbudget kan natuurlijk periodiek/jaarlijks worden aangepast of per gebruikersgroep worden bijgesteld. Dat is aan u als werkgever. Test deze methodiek en krijg meer inzicht in en controle over het reisgedrag van uw medewerkers of andere inhuurkrachten.

Daar worden
werknemers blij van

Medewerkers bewegen zich inmiddels heel anders dan een aantal jaar geleden. Als werkgever wilt u daarin net zo snel en makkelijk mee schakelen. 

Met onze flexbundels biedt u uw medewerkers de vrijheid om te kiezen waar ze het mobiliteitsbudget voor willen inzetten. En flex is ook écht flex. Gaat uw medewerker weg? Lever de auto gratis in en bespaar direct op kosten. Wisselen van vervoer is uiteraard ook eenvoudig geregeld via het portal.

Blije medewerker

Meerdere medewerkers?

Pak mobiliteit voor alle medewerkers beter aan! Specifiek of per gebruikersgroep indien gewenst.

Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights