Financieel Beheer

Controle.
Transitie.
Platform voordelen.

Uw wagenpark klaar voor de toekomst.
Passend bij uw bedrijfsdoelstellingen, voorspelbaar en voordelig ingekocht.
Op maat gesneden, flexibel, met beheer notificaties en budget voorspelbaar. 

Masters in Mobility, daar kunt u alle kanten mee uit!

Mobiliteit die altijd past

Hoe wij u helpen om in te spelen op actuele uitdagingen met onze oplossingen.
Het aantrekken en behouden van talent

In een steeds meer competitieve arbeidsmarkt kan het moeilijk zijn om goede werknemers aan te trekken en te behouden. HR-afdelingen moeten vaak creatief denken om aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan te bieden en een positief werkklimaat te creëren om werknemers te binden.

Mobiliteit als secundaire arbeidswaarde wordt hierbij vanzelfsprekend gezien, hoewel een geschikt mobiliteitsbeleid in 80% van de gevallen nog ontbreekt. Laat Masters in Mobility u helpen bij het opstellen van een mobiliteitsbeleid op maat en draag zo bij aan uw employee branding en employer experience.

Biedt flexibele, duurzame mobiliteit met het gemak van vandaag, passend bij het werken van morgen.

Steeds meer werknemers hechten belang aan een goede balans tussen privé en werk, met de focus op het eerste. HR-afdelingen moeten aanbiedingen doen die werknemers helpen om een goede balans te behouden, zoals flexibele werktijden en tele-/thuiswerk mogelijkheden.

HR-afdelingen moeten zich bewust zijn van de wet- en regelgeving die van toepassing is op de arbeidsrelaties, zoals arbeidsrecht, socialezekerheidswetgeving en privacywetgeving. Dit kan een uitdaging zijn in het licht van voortdurend veranderende wetgeving.

Bij Masters in Mobility zijn we op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent mobiliteit. Wij zorgen dat u op de hoogte bent, zodat u zeker weet dat u volgens de wet handelt.

Diversiteit, inclusie en individuele wensen

Diversiteit en inclusie op de werkplek blijft een belangrijk onderwerp. HR-afdelingen spelen een belangrijke rol bij het bevorderen van diversiteit en inclusie door middel van bijvoorbeeld rekrutering, opleiding en ontwikkeling.

Bij Masters in Mobility stelt u gemakkelijk randvoorwaarden per functiegroep in, maar kunt u altijd maatwerk bieden per individu. Zo zorgt u voor een inclusief mobiliteitsbeleid op maat.

De toenemende digitalisering van werkprocessen kan leiden tot nieuwe uitdagingen voor HR-afdelingen, zoals het begeleiden van werknemers bij het omgaan met nieuwe technologieën en het aanpassen van HR-processen aan digitale platformen.

Met Masters in Mobility zorgen we voor een naadloze integratie met uw bestaande HR-systemen. Zo kunt u gemakkelijk en veilig uw mobiliteit op één digitale plek beheren.

Een eerste indruk maken op nieuwe werknemers is enorm belangrijk voor uw employer branding en de employee journey. Nieuwe medewerkers moeten zich direct gefaciliteerd, ondersteund en dus thuisvoelen. Mobiliteit en hybride werken is daar een belangrijk onderdeel in.

Een digitale, gebruiksvriendelijke omgeving waar alle mobiliteit geregeld wordt is onmisbaar. Bied hun flexibele mobiliteit aan en draag bij aan verduurzaming.

Met één klik op de knop zorgt u voor een gestroomlijnde en veilige offboarding van medewerkers, zodat ook de laatste indruk positief en professioneel blijft.

Communicatie

Neem vrijblijvend contact met ons op?

Persoonlijk

Bellen is effectiever wanneer snel geacteerd moet worden in een situatie

085 – 130 2490

Beschikbaarheid

We zijn graag bereid jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen

08:30 – 17:30

Mail is altijd goed!

Mailen mag altijd en wordt veelal binnen één werkdag of korter beantwoord.

info@mastersinmobility.com

Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights