Fastned plaatst 1.500ste snellader

Fastned plaatst 1.500ste snellader

Fastned laadinfra

Snellaadbedrijf Fastned heeft aan het begin van de zomer haar 1.500ste snellader geplaatst nabij het Franse Rouen. Het afgelopen jaar groeide het aantal laders van het bedrijf met ruim 50 procent.

Vakantiegangers die dit jaar met een elektrische auto op vakantie gaan kunnen inmiddels terecht op meer dan 270 snellaadstations van Fastned in Europa. Vrijwel alle laders op de door Fastned nieuwgebouwde stations in het afgelopen jaar hebben een laadvermogen van 300 kW of meer. Afhankelijk van het type voertuig kan er daarmee tot 300 kilometer bijgeladen worden in een kwartier.

Volgens Michiel Langezaal, ceo en medeoprichter van Fastned, staan we op het punt dat vakantiegangers met een elektrisch voertuig gemakkelijk op reis kunnen door Europa. “Ook met een caravan of aanhangwagen, want op onze drive-through stations kun je gemakkelijk laden zonder te hoeven afkoppelen.”

Sinds vorige zomer heeft Fastned meer dan 60 stations geopend in Europa. Op de nieuwe en bestaande stations zijn er in totaal meer dan 560 laders toegevoegd. In Frankrijk zijn er in het afgelopen jaar 24 nieuwe stations geopend, waar sindsdien al meer dan 50 duizend laadsessies zijn gedaan.

Share:

Meer nieuws

Stuur ons een bericht

Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights